dinsdag 10 januari 2017

Happy 2017!

Hallo lieve lezers!

Nou mijn jaar begon goed met een flinke week ziek zijn (volgens mij was ik niet de enige trouwens).
Kan gebeuren, maar de timing was wel een beetje onhandig.

Ik heb vandaag maar even een nieuwe planning gemaakt in mijn agenda omtrent werk, blog en al mijn andere hobby's! Ik kan vaak niet kiezen tussen mijn creatieve middagen in de keuken of mijn creatieve middag op papier, tekenen. Tijdens het ziek zijn heb ik een hoop teken inspiratie gevonden en ben daar weer wat fanatieker mee bezig gegaan.

Agenda van de HEMA.
Ik weet niet of mijn collega bloggers het bloggen ook met veel andere dingen combineren, maar ik kan je wel vertellen dat het soms lastig is. Het liefste zet ik elke dag online wat ik eet/kook, maar dat is helaas niet haalbaar.

Maar ik wil jullie niet teleurstellen en ga ook echt mijn best doen om in ieder geval elke 2 weken een recept online te plaatsen. Ik vind het erg leuk dat mijn blogberichten en recepten daadwerkelijk gelezen worden. Dank hiervoor!
Ook bestaat Eten met Emma ondertussen 2 jaar, ik heb dit stilletjes voorbij laten gaan, maar ben wel even gaan nadenken over mijn blog. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar dat komt wel, of niet.
Een blog is trouwens nooit af wat mij betreft.

Ik had tijdens de jaarwisseling de leuke ervaring voor het eerst een kraampje te runnen met mijn eigen creaties, dit was een super (!!) leuke ervaring. Het was zo fijn om dansende mensen blij te maken met mijn huisgemaakte baksels.

Ik hoop dat ik jullie nog steeds blij maak met mijn blog.

X Emma

Geen opmerkingen:

Een reactie posten