zondag 24 maart 2019

Stil op mijn blog.

Dag lieve volgers,

Ik wil jullie graag even een korte toelichting geven waarom het zo stil is op mijn blog.
Naast mijn drukke baan en studie (die ik net begonnen ben), een kwakkelende gezondheid en vakantie zat ik ook gewoon even helemaal vast. Ze noemen dat geloof ik een writers-block.

Ik merkte dat ik goed aan het brainstormen was over mijn blog, de lay out, de inhoud en de toekomst. Stroom over van idee├źn, maar hoe ik deze vorm wil geven bleek toch wat lastiger dan verwacht.

Maar, ik ben super blij dat mijn blog nog steeds goed gelezen wordt en dat ik nog steeds foto's ontvang van jullie van klaargemaakte recepten. Daar wordt ik echt heel gelukkig van.
En toen dacht ik opeens, misschien moet ik wel helemaal niet alles willen omgooien, maar gewoon nog even volhouden op deze manier. Ik ben immers mijn blog begonnen om op een simpele manier mijn recepten te delen met al die daar interesse in heeft. Ik maak graag mensen blij met lekker eten en kan nog steeds mijn creativiteit in de keuken kwijt.

Potatolove


Koken en eten is voor mij erg belangrijk. Ik noem het ook wel mijn meditatie. Lekker even de dag doornemen terwijl je in een potje en pannetje roert, of experimenteren en jezelf verrassen met fantastische nieuwe smaken, dat ene recept maken wat je al jaren wilt proberen en dat het dan lukt (!), of gewoon goed voor jezelf zorgen door gezond te eten.

Ik heb besloten, ik ga niet alles omgooien. Ik ga wel wat zaken opfrissen. Zoals foto's waar ik niet tevreden over ben (want ik geloof dat ik eindelijk besloten heb welke stijl ik bij mij vindt passen!).
Ook schrijf ik nog steeds graag informatief over eten en daar wil ik in de toekomst meer mee doen. Het lijkt mij erg leuk om weer wat meer de wereld van voeding in te duiken, op onderzoek uit te gaan en mijn ontdekkingen met jullie te delen. Gewoon mijn mening, mijn visie, mijn favoriete dingen in de wereld van eten!

Geef me wel even wat tijd (paar weken ofzo), want daar moet ik soms nog even naar zoeken. Maar dat komt vast goed! Voor nu dank voor het geduld!

X Emma

Geen opmerkingen:

Een reactie posten